Rozloučení
Anotace: Pro mou kamarádku, co jí zemřela její kočička
Tvé oči pláčou,
Ale vzpomínka ti zbyla.
Tys zahrnula jí láskou,
Ona na blízku ti byla.
Já zapálil za ni svíčku,
Teď dívá se z kočičího nebe.
Otři si svou slzičku,
Usmívá se z něj na tebe.
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Naylit, blackwolf
Komentáře (1)
Komentujících (1)