Rozloučení II
Anotace: pro kamaráda, jenž se včera vydal na poslední cestu.
Ač znal jsem Tě jen málo,
Přec teď na Tebe myslím.
Nechť Tě provází bílé světlo,
V této Tvé poslední chvíli.
Troufám si Ti říkat bratře,
Ač sourozenci nejsme.
Máš duši Templáře,
A ta Ti také zůstane.
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)