Půlnoční
Půlnoční indigo skrývám
uvnitř sebe na poledne
dík půlnoci nedospívám
vidím všechny taky ve dne
svítit hvězdy, včetně Slunce
nevychází, nezapadá
pod víčkama jak ve slupce
oči rudnou, slz hromada
zaschlých šustí jako listí
na podzim když opadává
ze stromů, ty mé znejistí
když se mi zdáš.. to se stává
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Lenka Krásnodvorská, Laura
Komentáře (0)