vubec nikdo mi neporadí
kde tě hledat
kdeže jen
když pouhý sen mi zjevil jámu
v tý já tě viděl
zasypánu
kamenem
jen ruka k nebi ukazuje
pár vlasů krví slepených
tam někde přísný soudce pluje
těžký hřích
prý spáchala si
rvu si vlasy