Ztracená cesta
plná mělkých stop
myšlenky z kamene
soumrakem zmámené
hlava na kolenou
pár slov
v dlani mi zpívá
z růže utržený trn
na zmačkaném nebi
torzo všech uschlých
myšlenek
brány jsou dokořán
můžeš jít
do všech stran
když květy pláčou
nevíš, kudy kam
ztracená cesta
plná otisků tvých bot
ve tmě slzy smyjí
naději
a otupí ten hrot
ve tmě
začíná i končí
lidská touha
uvnitř i zvenčí
padám ve střepinách minut
do kráteru času
v žebroví stmívání
ztracená cesta
mě stále dohání.
Beznadějně propastně opravdová.
07.09.2012 19:39:17 | Lilien
tak tohle mě dostalo...brány jsou dokořán
můžeš jít
do všech stran
když květy pláčou
nevíš, kudy kam
krásná báseň ,myšlenky z kamene,soumrakem zmámené a plno jiných opravdu skvělých obratů co na mě působí přímo magicky.Je to koncert,takže sečteno ,shrnuto ST! zasloužený!
07.09.2012 17:43:16 | xoxoxo