Úryvek z dopisu
Zavřeny dveře pro tvou lásku,
dnes naposled mávám ti, příteli ...
... Kdyby jen tvé oči věděly,
po kolika polích mé slzy,
za tvoje hříchy se rozběhly,
kolik tvých činů je mrzí.
Zavřeny dveře pro mou lásku,
na hrob si tesám, příteli ...
... Kdyby jen dlaně tvé věděly,
jak vina mne na bedrech sžírá,
ruce se naposled zachvěly,
mé srdce bez tebe umírá.
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)