Pohladit okamžik
Anotace: Pohladit okamžik
Deprese, prázdno, mizení vizí.
Obrátit myšlenky, najít city.
Den je naruby, slova kloužou.
Všechno ztratit a pak znova najít.
Mluvit o něčem a k někomu.
Nehledat to, co najít nejde.
Pohladit okamžik.
Těšit se na další.
Uvidět smysl a tudy se dát.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Adelheidis, čiči
Komentáře (0)