Osamění

Osamění

Anotace: ...

Dlouhé večery bez sebe.
V sobě chlad.
Sny říkají mnoho.
Bojím se spát.
Moudrost tě učí,
ať oči nebrečí.
Občas slza uklouzne,
když bodne tě u srdce.
To chybu si spáchala,
svých činů litovala.
Seber se a vstaň!
Světu se braň!
Nebo tě žal pohltí,
a srdce v led ti promnění…
Autor Adelheidis, 09.09.2012
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někde ti tam občas vypadlo písmenko....lepší to opravit.

13.11.2012 19:14:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí