Anotace: ...
Našla jsem panenku,
za starým domem ležela v trávě,
byla mokrá od ranní rosy.
Byla mi tolik podobná;
obě jsme byly ztracené,
obě jsme byly bosy.
Neměla stuhu ve vlasech,
dala jsem jí tu svou,
svázala pramínky v copy.
Spolu jsme seděly v zahradě,
a v mokré trávě po nás,
nezbyly žádné stopy.
Její tvář z porcelánu,
se třpytila ranní vláhou
- nebo to byly slzy?
Už nevím...
Panenky ??? Pro ty mám slabost .-)
Směj se a směj
panenko z porcelánu
svět bývá zlej
někdy i k ránu
16.02.2014 21:27:46 | Madanik
Pěkná. První dvě sloky se mi líbí nejvíc.Celkově fajn:)
12.09.2012 18:08:10 | kočkopes