Anotace: ...
Poslední vločka sněhu
taje mi na dlani,
po kouskách lovím něhu
z hlubin oceánů,
toužením spoutaná.
Útržky cizí lásky
na rozích posbírám,
když shodí masky
veselí tanečníci
z karnevalů.
Nitkami pavučin,
předených ze stříbra,
lovit se naučím
prchavé okamžiky
stydlivé upřímnosti.
Chladný půlnoční sníh
zkrášluje nevinností
lesk šatů tanečních,
jež ve tmě svlékají
bolavá srdce.
Za křehkost tvého sdělení TIP.
Marty Kudlák
04.02.2014 21:05:05 | kudlankaW
... psáno s citem srdečního sklepení a duší zklamanou ... znám takové pocity ... hezky poskládaná slova o lásce ...
24.01.2014 17:29:18 | Marcella
nerada bych tě mistifikovala - zlomený srdce jsem díkybohu neměla :)
ale jinak děkuju :)
24.01.2014 17:31:27 | RyxiraAmyGinger