Anotace: Většinu básniček, které jsem napsala jsi četla. Bylas můj kritik, nejvlídnější. Tuhle Ti přečíst nedám.
Každý z nás toto ve svém životě zažil, nebo zažije..
.. A neubráníme se smutku..
Nezapomenu na to brzké ráno, kdy se její prázdný pohled stočil k oknu.
Seděly jsme u její postele každou noc, i tu poslední.
Já, i má sestra.. Držela jsem je za ruce.
Její pohled vyhasínal.
A mně nenapadlo říct nic jiného než..
..Ptáci zpívají.. Slyšíš..?
..Vítají den a vítají Tebe..
..Je nádherné ráno..
Pak jsme již nepromluvily..
Vím jak je to těžké..
Nechtěla jsem Tě ještě víc rozesmutnit.
Dovol mi, obejmout Tě a obejmout Tvé verše..
04.10.2012 09:22:36 | The Oktávie