Prozření
Anotace: .. a tak to v životě chodí
stojím tu před tebou...
jak nahá...
s holýma rukama...
slza padá...
říkám si kdo jsi ... vlastně?!
já myslela... že tě znám
vypadal jsi tak šťastně
a já myslela... že tě za přítele mám
jen tak ... najednou ... přišlo to prázdno
teď vidím... jak rychle dá se padnout na dno...
a na hladině... jen lži a zklamání
zkrátka... hrůzu mi to nahání
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)