mluvila tiše
prostořeká
naivně drzá v domnění
že až ten dav si slovem získá
ji na oplátku odmění
krutě se zmýlila
řady kráčí
a za ní velká rovná zeď
tisíce nohou v rytmu bubnů
připrav se děvče na zpověď
kopou a šlapou v rozhřešení
otčenáš žebra neléčí
krvácí prázdná zpovědnice
pozdě se
z hříchu vysvléci
stačilo málo
od poslední řady
našeptat uším jak je zlá
že svojí matku utrápila
vždy nenávistí prolezlá
šepot se šíří jako vlna
narůstá v lidu mocný hněv
na konci ležíš překvapená
poslední malba
rudá krev
nechala bych to na té první sloce :) ta je pro mě parádní:)
21.09.2012 11:51:06 | Zamilovaná do nezamilované doby