Anotace: ...
*
*
*
Slyšel jsi mě nahlas plakat
němá slova se zadrhla
mezi ozubenými koly
po cestě ze srdce
kdyby šlo snad ticho chápat
zlomil by se čas
co krájí v půl mi rohypnoly
v koutku mojí duše
Slyšel jsi mě nahlas plakat
pálivě chladné lkání
prořízlo půlnoc ozvěnou
burácejících hromů
kdyby šlo si bolest drápat
v přiškrcené ráně duše
láskou stálou neměnnou
rozedrala bych si srdce
Slyšel jsi mě nahlas plakat
já odvracela jsem ti tvář
abych hloubku rány skryla
do růžových brýlí
kdyby šlo ti v mysli šlapat
vydláždila bych si cestu
z bílých křídel od motýla
jen pro tuhle chvíli.
*
*
*
kdyby šlo snad ticho chápat zlomil by se čas.. Né že bych tomu rozuměl ale zní to moc pěkně :))
21.09.2012 14:29:56 | poeta
Já to taky moc nechápu. To psal ten druhej:-))), počkám až přijde a pak se ho zeptám, jak to myslel :-)))
21.09.2012 14:31:48 | zaba.zuzla
No raději ho moc nedraždi..dej mu knedlík a zelí a nech to být,třeba začne sám :))
21.09.2012 14:39:15 | poeta