Bolestná vzpomínka
Dal jsi to všechno pryč,
smetl to ze stolu,
neznamená to pro tebe nic,
mně slzy tečou.
Zanechal jsi ránu,
srdeční sval v dvě půlky,
roztrženou
tu touhu po věčnosti,
snažím se obracet k Pánu,
avšak to bolí a svědí,
bojím se vyslechnout
o čem je snění.
Povolit poutko a vyjet v protisměru,
zavřít oči a čísla výškoměru.
Bolí to, bolí,
mou víru to tiše kolí.
Nevím, co v cestě mi stojí,
ve splínech se těžko brodí!
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)