Ta druhá
Srdce rychle buší,
v těle s prázdnou duší.
Do očí slzy se derou,
já chtěla bych být tvojí ženou.
Ruku v ruce jít s tebou životem,
jak smířit se s tím,
že spolu už nebudem??
Osud rozdělil naše cesty,
jiná bude v roli nevěsty.
Ted sem já ta druhá,
bolest v srdci bodá.
Začíná noc a já sním si náš sen,
nechci,aby přišel nový den.
Nechci se bez tebe probudit
..a tím svůj sen zapudit..
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Bol
Komentáře (0)