Světlo
Tma, co paprsek světla nepropustí,
tma, co slunce svitu neodpustí,
tma, co duším spánek krade,
tma, co jen tak pohlcovat nepřestane,
tma, co radost ze světa odsouvá,
tma, co lásce drze odmlouvá,
tma, co zapříčiní úmrtí,
tma, co jednou všechny pohltí.
Tma...
Komentáře (0)