Nocí se plíží
vzpomínky zrádné
v očích se mlží
noc ke snům prahne.
Myslící na ní
ke snům se blížím
v hlavě to přání
po němž já toužím.
Poslouchám hudbu
nechci jít spát,
sám sobě kradu
ten chtíč se smát.
Cítím jen srdce
jak ve mě trpí
přemýšlím více
radost to tupí.
Nacházím pochyby
jen přiznat si je nechci
pokouším modlitby
a pořád poznat ji chci.
Nevěřím tomu
je to jen touha
uteču tomu
když se tak chová?
Já čekám zvuk
jež vzpomínky potlačí
když budu smutný kluk
co nikomu se nepáčí.
Mám já chtít spát
a v noci o ní snít
když chci se smát
a jenom pro ni žít?
Mám toužit dál
po dotyku krásném
když sám bych se bál
že skončí to fiaskem.
Co dělat netuším
když ona poblíž je
snad když ji potěším
a ona se usměje.
Toužím jen po ní
nemůžu spát
když se i slzy roní
smím si jen přát.