BEZNADĚJ
Anotace: Na počest fence Bettynce..
U boudy smutně leží
už modlí se, ať čas běží
dívá se do země, víčka klíží
pán bůh zvolává: už se to blíží..
půjde do oblak, mezi mraky
už není čas na zázraky..
trpí nemocí, tajemnou
budeš nám chybět najednou..
Neboj, nahoře bolest přejde
z trápení i smutku zcela sejde
jen vzhlížet k tobě můžu
nemám právo, už ti nepomůžu
říká se tomu beznaděj
anděli strážní už tě odváděj..
Komentáře (0)