lenoriko, co nechapeš? Neznáš bolest, neznáš žal? Toužíš po odpuštění, které jsi nedostal? Hodnotit tuto báseň nebylo těžké, jen drásá mi srdce, že hodnotím něco tak smutného...
07.02.2008 10:24:00 | Inies
zacinam si uvedomovat, ze tvoje basne jsou cim dal krasnejsi... smutna. Pravdiva?
26.01.2007 17:37:00 | Inies