možná že nechtěli
že se spletli
rozsypali mě do rohů
pár zrnek
strachem co se chvěje
v bezvětří doufám
dešti bráním
kapkám
otřesům
sám nesplynu
nespojím se v jedno
nedosáhnu
a pokud milovat kdy budu
jen v záblescích
po vzoru hejna vloček
jimž se dvoří mráz
možná že nechtěli
jen povinnost je hnala
hladová