Anotace: ...
Na kraji života
nechala vzpomínka
jen stopy v popelu...
Skládám je v příčiny,
uhlí mě řeže do nohou,
skrz temný, těžký dým,
mé oči dohlédnout nemohou,
kde dřímá vykoupení.
V hrdle mě dusí
ztracené slzy
minulých příběhů...
Nevinnost probouzí
plaché útržky citu,
po kterém toužilo
před sebou samým v skrytu
znavené utrpení.