Anotace: ...
Ve tváři skryté zbytky vět
A slova nevyřčená ve vzduchu se chvějí
Já mám vlastní, neznámý ti svět
Co si jiní lidé vlastně přejí?
Řekni mi, já nevím o nich nic,
nerozumím věcem kolem sebe.
Řekni, můžeš-li to říct.
Neznám cizí, jenom svoje nebe.
Sama v jeho hvězdách usínám.
Přes jejich zář už nevídávám tebe
I když oči k tobě upínám.
Co si jiní lidé vlastně přejí?
Řekni, já neznám souznění.
Mě cizí city nezahřejí.
Mě cizí láska nezmění.
Už chvíli jsem něco takovýho nečetl, je moc pěkná, a je tak akorát na míru.RM.
13.11.2012 15:13:24 | Robin Marnolli
snad se takhle chvilkama všichni cítíme...zachytila jsi to mistrně...o))
01.10.2012 16:47:15 | střelkyně1