Chybíš mi
Chybíš mi bráško.
Chybíš mi víc než se zdá.
Kam zmizelo mé druhé já.
Kde najít teď mám klid.
Mlčíš, mlčíš a to není normální.
To mrtvé ticho mi až hrůzu nahání.
Tvůj mobil má nedostupný tón.
Nemůžu uvěřit, že vzdals to ty né on.
Bráško zas mám jít k zubaři.
Bráško a sám.
Tos mi to pěkně zavařil.
Předtím však měl bych koštnout nová vína.
A s kým?
Víš jak ve sklépku se zapomínám.
S tebou poznával jsem nové lidi.
Každý nás znal.
Teď málo kdo mě vidí.
Už nejsem společenský tip.
Raději jsem sám.
Tak se cítím líp.
Přečteno 498x
Tipy 14
Poslední tipující: breberkar, Holis, Miriska, synanceia, Robin Marnolli, V.N.Losinský, Ashita Abigor, zoufalec, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
Komentáře (2)
Komentujících (2)