Anotace: V jedné příjemné kavárně v našem městečku měli na skle ve dveřích napsaná slova: "Sem nám napište, co vás napadá:".Já sice tam nepsala, ale napadlo mě :))
Marketka3x3:teda přesně opačně,ten původní bych možná napsala,ten druhej ne.............sorry se omlouvám,sem se sekla..
15.01.2007 20:08:00 | l.rosnicka
MArketka3x3:Moc diky za komentář:)).....já původně přemýšlela,že bych jim to tam fakt napsala a na ten první bych asi neměla odvahu,proto ten druhej:)) trochu zamotaný(ani já se v tom teď malinko ztrácim,ale neva:)
13.01.2007 22:27:00 | l.rosnicka
Ten původní je možná ještě lepší, ale líbí se mi oba dva nápady... :-))
13.01.2007 19:29:00 | Marketka3x3