Anotace: ...
Poslední kopretiny
Vadnou ve vázách
Učím se zapomínat.
Jde mi to lehce.
Z pout mysl uniká
Nové se rodí,
a staré zaniká
ve vlastních omylech.
Učím se odpouštět
slzami smývat viny
jde mi to lehce.
Svět býval jiný,
když jsem ho soudila.
Přiznávám pochyby
v předsudcích ztracená
ztrácím svůj cíl.
Má duše zraněná
se vzdává příběhů.
Prví řádek asi si poodskočil, ale pěkná moc.
10.10.2012 15:52:43 | Lilien