Krvavá
Skončily boje,
lásky, nepokoje.
Už nemusíš si dělat vrásky.
Není čas na slzy.
Tam na konce té cesty,
kde upadlo tělo
a duše ho opustila.
Chtěl ji dát vše,
ale jen maloval vzdušné zámky.
Teď maluje ona
konečky prstů,
zbarvených do krvava.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: aley, Olneek, Moniska
Komentáře (0)