No to je teda doznání. Přeješ si, aby komunisté neodcházeli a za plentou drtíš lístky demokratických stran. HAMBA! :))
24.10.2012 16:55:45 | Sleepwalker
Nikdo z nás neví dne ani hodinu, kdy skončí jeho životní pouť. Proto není dobré spoustu věcí odkládat, protože bychom se k nim už nikdy nemuseli dostat, což by nás mohlo do smrti či po smrti mrzet. Tvé básně mají duši. Rád si je čtu.
19.10.2012 01:23:35 | Marbal Škutin
Bolavá((.Není proč spěchat do nebe
můj drahý, mám starost o tebe(((((((
Tíživě klopím při lůžku zrak
můj drahý, mám vážně strach....(
13.10.2012 08:18:15 | CULIKATÁ