Život v igelitce
Život sbalený
do pěti igelitek
ve váze usychá
kytička kopretin.
V očích uhasíná smutek,
pořád ještě nevíš co s tím.
Klam, bolest a utajený sen.
Smutný klaun tiše sedí
v koutě,
trpí,
a já s ním.
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)