V nedokonalosti našich duší
V té ozvěně, jež nám prý tak sluší
V nahotě našeho souznění
V tom, že si vlastně nejsme souzeni
V touze navždy býti spolu
V tom nekonečném srdcebolu
V tom snu co mi změnil svět
V pocitech, jež bych měla vrátit zpět
- Ale nechci