Konec?
Anotace: .. Jen a jen výškrab myšlenkových pochodů, amatérismus ..
Ležím v posteli nehnutě,
jen strop mým je kamarádem,
jak odhozená hračka v koutě,
přemýšlím nad osudem.
Svět okolo sebe nevidím,
Jen tmu a odraz světel,
žít dále už nemíním,
mám už jen svou postel.
Pro co žít jsem mohl,
dávno už je pryč,
i po Tobě jsem prahl,
zbyl mi jen chtíč.
Pro co dosud jsem žil,
odpíráno mi jest,
tak proč bych tu byl?
nechci se jen plést.
Vše dobré, co ve mně jest,
i poslední kousek mého srdce,
rozhodli jste si odnést,
dodnes - nesu to trpce.
Tak dejte mi všichni pokoje,
chci tu jen přežívat,
jen asi nezvládnu to ve stoje,
nezbývá, než umírat.
Komentáře (3)
Komentujících (2)