Nebeské květiny
Anotace: Psáno asi o půlnoci, to se mi nejspíš nejlépe tvoří :-)
Po lásce touživých básní,
žalem ulehlo na hrobech,
smíchy se svíjely v bázni
a psaly fejetony o lidech.
A v očích mrtvých květin,
ty básně teskly, zpívaly,
o dalších polích kapradin,
jenž těžké rýče zoraly.
Dnes budou básně pro nebe,
spát hvězdám v cípu
a měsíc bude podveden,
horečkou spícího pocitu.
Přečteno 540x
Tipy 13
Poslední tipující: Metcheque, Delven, padající do neznáma, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, ewon, Miriska, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)