...
Poslední plaňka mého plotu
a kolem ní
jen prázdno zeje
nicotou
bezednou
nevratnou
prý o ní osud věděl
jen tak seděl
zle se smál
cítím ten pohled v zádech
propaluje
na kraj láká
a každý nový nádech ve mě
umírá
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: Zrska, angellka, Radhuza, Sarah, Kirsten, Jahudkka, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)