Nůž na srdci
Nemůžu mluvit
Slova v hrdle
Tiše stojí
V srdci pocit
Co nikdo nevysloví
Nebesa mračen
Tíhou se sklání
Bolest a smutek
Všechno se hroutí
Ublížit nechceš
Přesto bodáš
V samotu se uzavíráš
Klíč odhodíš vdál
Plameny hoří
V srdci Vás
Komentáře (2)
Komentujících (2)