Uprostřed
V okovech žízním
dusím se
hořím
oblaka ze snů prší
zklamanou víru ztrápených
rán
kdy náhle zůstala jsem stát uprostřed
cesty
Sama
Ztracená v podzimním listí
schoulená v kaluži
slz
v prachu zlomených hvězd
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Sarah, James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)