Bludný kruh

Bludný kruh

Anotace: Stále dokola, není úniku....

Točím se dokola,

já hledám východ!

 

Bezvýsledná situace!

Východ non exist.

 

Pak maličká škvírka,

protáhnu se,

nadechnu se.

 

Zase se zavírá,

situace se opakuje,

nechci.

NECHCI!

 

Musím pryč,

nemohu tu být,

nemohu tu dýchat!

 

Není kam, není kudy.

Pryč...

Pryč...

Pryč ze záhuby..

Autor Moniska, 03.11.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel