Enfant
Enfant terrible
- zavřít jej do hvězd
aby nechcípl
na Zemi, protest
jehož zde nemá
příznivce v davu
jenž oční bělma
vyvrací v stavu
tranzu z ůspěchů
kutilů vědy
a jejich z plechu
skořápek, ready
zamořit klidný
vesmír svým spěchem
každý kout vlídný
vypálit cejchem
komerčních hvězd i
smíchat je s těmi
na nebi, ke zdi
postavit vjemy
snové, doteky
prstů - bez čidel
z modřin cucfleky
vůni líčidel..
Enfant terrible
zavřít až zčerná
- jen se ušklíbl
rudejm z inferna
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, Lenka Krásnodvorská, Noc17, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)