Vidím ten oranžový pomeranč,
ovečky se o něj třou,
padá za obrovskou kapku,
zrcadlí se v mých očích.
Sedím u pěny bělostné,
sténá bolestí zoufalých,
šplouchá mi do chodidel,
a já trůchlím s ní.
Jenom vánek pohladí,
po mé dlani, po tváři,
a srdce zpívá s přílivem,
oči rozpouští se něhou.
Představy lítají z červánků,
dotýkají se oblých oblázků,
vlasy jim putují naproti,
je to scenérie...před smrtí.
když říkám, že píšeš čím dál líp,tak se se mnou nehádej!! ;)
06.11.2012 23:49:01 | Joe Vai