Ona je
Ona je E.T.
ztratila se mi
do hvězd a tinty
sépií nad Zemí
hladových po mně
tam prý ji najdu
a navíc kromě
ní, klubko hadů
proplétlých citů
v snů zrcadlení
já Tě tak mít tu
teď bez prodlení
rudou jak růži
- opravdu, kde jsi?
přilžu Tě k půl lži
zde, na pomezí
Přečteno 401x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, Gudula, enigman, Avola, Psavec, Jan Voralberg, Květka Š., poeta, Sunny, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)