V sevření čtyř stěn
Anotace: V sevření čtyř stěn...
Jen čtyři stěny
poseté vzkazy,
ženskými steny,
nářky, z nichž mrazí.
Čtyři zdi pokryté plísní,
u kabelu s žárovkou
noční motýli se tísní,
roztoč putuje pohovkou.
Lačně hlodá zub času,
nábytek zdoláván je larvami.
Múzy umírají na Parnasu,
malíř pohrdá barvami.
Zbyla jen stupnice šedé,
pološero, šero, příšeří.
Pomalu trávím se jedem,
zasněně vstupuji do dveří
vedoucích do NEZNÁMA…
Přečteno 403x
Tipy 13
Poslední tipující: Kirsten, Romana Šamanka Ladyloba, zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli, tato22, střelkyně1, Joe Vai, Miriska
Komentáře (5)
Komentujících (4)