V sevření čtyř stěn a samota
Anotace: Další díl trilogie : "V sevření čtyř stěn"
Po cárech odpudivých tapet
stékají Dalího hodiny.
Jepice dopadají na parapet,
v temnotě chřadnou květiny.
V páchnoucím koutě pavoučí sítě,
mistrovské dílo i náruč smrti.
Výrazný nápis hlásá: „chci tě!“,
vyjadřuje touhu po splynutí.
Milenci se bezmezně chtějí?
Co z toho všeho mám?
Zdi i místnosti prázdnotou zejí…
A já jsem také dočista sám…
Přečteno 449x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, střelkyně1, poeta, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (3)