ve frontě
ve frontě na život
je neživo
strnulá těla průsvitná těla
pohledy svěšené oči slepé
a pokud hne se a když už dá se do pohybu
šouravý má krok
stáčí se kolem šedých rohů
studený padá déšť
po krku stéká tou vzdáleností co těla dělí
na bolavá záda světlo neprostoupí
mísí se s krví z čerstvých ran tma se vkrádá od nohou
a zatím hejna černých ptáků
slunci cloní
nastavme ruku štěstí
co jen kdyby pršet se mu chtělo
nezvěstným duším do tváří
tam u chodníku
na hromádce smutku
čekajíc na svůj ranní vůz
ten kropící co prachu v duši zbaví
železný
co nerezaví
napospas
konkrétní dopady samoty
na četnost tichých vteřin
promáčených peřin
a náměsíčných kroků do tmy
není znám
být sám
to možná učí novým zvykům
jenomže kytky vadnou
lhostejné
Přečteno 371x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Joe Vai, Jan Voralberg, Sarah, Kett, Kirsten, Miriska
Komentáře (14)
Komentujících (4)