Chci vzít nohy na ramena,
běžet, dokud budu moci,
utéct, abych předznamenal,
že jsem bláznem bez pomoci.
Seberte mě na ulici,
až promrzlý se budu třást,
a zapalte za mě svíci...
Děkuji vám za soustrast!
Vždyť jsme všichni uprchlíci,
jen nenechat se zmást.
jo, celkem se mi to líbilo. Vštší houbku bych si přál,
možná sám bych o to stál,
nevím.
12.11.2012 21:26:38 | Robin Marnolli