Vzpomínání na soustrast
Anotace: Postřeh z dnešní cesty vlakem
Pod stromem se spadaným listím
blízko kolejiště
ležely zarostlé betonové panely
jak zapomenuté náhrobky.
Když projížděl vlak,
cestující zvedli oči
od svých rukou,
bez barev.
A každý se podíval,
každého bodla u srdce vzpomínka
na tu bolest,
ať odpočívá v pokoji,
drazí pozůstalí.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)