Do kůže vyrývá se vůně
Anotace: taky starší ze šuplíku... asi poznáte o čem
Do kůže vyrývá se vůně,
jemně, tichounce a klidně,
…pro něžné laskání rozeklaného hadího břitu…
Něco tu umírá, utápí se, stůně…
Ztratilo dítě naivitu.
…a přesto, chce působit vlídně.
V zápase o svou vlastní vůli,
dá břitem zrodit šrámům kůže…
…na zlé a horší svět se půlí…
… a obvykle nikdo nepomůže.
Dočasný úkryt, chabé stíny,
…před sluncem, které drásá duši.
Provází pocit vlastní viny…
…a taky naděj, - i když malá - že se to jednou zjednoduší.
Do kůže vyrývá se vůně…
…že je to špatné, všichni vědí.
..Jak jinak poradit si umět,
to ti však nikde nepovědí.
Prostě jen vůně …vůně krve,
a trocha rudé… zbydou strupy.
Už na tom není pranic nové,
…snad se to příliš nenakupí…
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, střelkyně1, Joe Vai, klarinecka_
Komentáře (1)
Komentujících (1)