Věštkyně
Anotace: Jaké to asi je vidět budoucnost?
Věštíš lidem osud z dlaní,
znáš jejich tajná přání,
očekávání, naděje i obavy,
sděluješ jenom dobré zprávy.
Tvé oči nepřítomně hledí
a často v nich smutek sedí,
vídáš štěstí i neštěstí,
to druhé sleduješ s bolestí.
Tvá schopnost je dar či prokletí?
Sama se ptáš s přibývajícími léty,
víš, co se stane, ten pocit bezmoci,
že ovlivnit budoucnost není v tvé moci.
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, E., Anjesis
Komentáře (0)