Medvídek
Vždy když usínám
medvídku plyšový
s pláčem tě objímám
Pořád si myslím
že jsi to jediné
co v této chvíli mám
Všem jenom na obtíž
od tebe daleko
už jenom přežívám
Kolik mých slz
skanulo na tobě
každý z nás navždy sám
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Aaliyan
Komentáře (8)
Komentujících (4)