Odhání mě
Anotace: 18.11.2012 Co se stane, když je muž v jeskyni.
Sbírka:
Oblek z oblak
Odhání mě od sebe.
Nezebe mě to nýbrž pálí
když v dáli dýchá.
Pýcha slepá cloumá se mnou
temnou nocí
bez pomoci.
Kolemjdoucí potomci
kvetoucí zahradě podlehnou.
Ty pohlednou pohlednici
na zadnici tiskneš.
Přítěž tvoje jsem.
Kráčím za nosem.
Spadla jsem
s notesem popsaným.
Pod psa tím se cítím.
Jdu temným lesem.
Je ti jedno kde jsem.
Posnídal cvrčky se smetanou
vyvstanou mu tak na mysli věci
že jako tygr v kleci cítí se.
Čílí se.
Z čela teče mu čůrek potu.
Anekdotu vyprávěl s vyprázdněným žaludkem na žlutém koberci.
Ortel cti vyřknul
všechno mi vytknul
hnul jen rukou
vše je mukou.
S hluchou tezí
pod dekou vězí.
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)