Dlaně podzimu
Jak to listí
Pošlapané
Roztrhané
Vanoucí
K lecčímu
Čekajíc
Na spálení
V dotecích
Churavého
Podzimu
Schoulená
Čekám
Na poslední tažení
A na zeď
Hážu hrách
V horkých
Tekutých
Rozpitých
Bolavých
Slaných
Slzách…
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nikolka, enigman, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)