Anotace: Patrně to nejhorší, co jsem kdy napsal. Znáte takový ten pocit, kdy se chcete z něčeho vypsat za každou cenu, ale vždy z toho vznikne taková zlá..nepěkný případ?
TIP za ten pocit, trochu to znám, ale básni zcela nerozumím,...
19.11.2012 21:57:28 | Robin Marnolli
Přiznávám, je trochu zmatenější, stejně jako pocity uvnitř mě.. Nejspíš to bude nějak propojené:)
19.11.2012 22:05:58 | Isquieasuus